Image

Welkom bij Lidl

Met meer dan 300 filialen en meer dan 10.000 medewerkers behoort Lidl tot de toonaangevende discountsupermarkten in België. Bij ons draait het om eenvoud en klantgerichtheid. Praktisch, veelzijdig en altijd verrassend. Dat is Lidl. Wat je ook nodig hebt in je dagelijks leven – bij ons vind je het. En daarbij ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

De versheid van ons assortiment is voor ons zeer belangrijk. Ieder seizoen en op ieder moment van de dag zijn wij jouw versspecialist. Vanaf het productieproces tot en met de verkoop in onze filialen letten wij zeer nadrukkelijk op de versheid. Zo kan jij genieten van ons dagelijks vers geleverde groenten en fruit. Wij bieden bovendien een ruime keuze aan verschillende (biologische) soorten. En ook ons hoogwaardige vers vlees en gevogelte is van topkwaliteit en smaak.

Wij bieden een breed assortiment van onze eigen kwaliteitsmerken. Daarnaast vind je bij ons regelmatig geweldige aanbiedingen: van textiel en huishoudapparaten tot elektronica en vrijetijdsartikelen. En dat alles uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen, zoals je van Lidl gewoon bent.

openingsuren

maandag - vrijdag: 08:30-20:00
zaterdag: 08:30-19:00
zondag: Gesloten

contact

contact klantendienst 
web: www.lidl.be 

Bezoek ook onze andere winkels

Image

contact

Monnikshoekstraat 1, 8630 Veurne
info@westparkveurne.be